preloader

Despre

Ce este detoxifierea?

Detoxifierea este procesul de neutralizare şi eliminare a toxinelor rezultate atât din simpla funcţionare a organelor şi ţesuturilor cât şi din impactul mediului asupra corpului nostru prin poluare, radiaţie, stres ș.a..

Chiar dacă organismul uman are propriile mecanisme de detoxifiere şi reușește să facă faţă cu succes eliminării toxinelor în cazul unui stil de viaţă sănătos, există toxine pe care corpul nostru nu ştie să le elimine, cum ar fi, metalele grele şi pesticidele. Oricât de sănătos am trăi şi oricât de sănătos şi bio ne-am hrăni, suntem agresaţi, poluaţi şi contaminaţi în fiecare zi cu diverse deșeuri toxice.

Cine nu trebuie să urmeze un program detox?

Detoxifierea nu este recomandată copiilor, mamelor care alăptează, persoanelor cu diabet zaharat sau bolnavilor cronici, cel puţin nu înainte de a consulta un medic specialist.

Dacă nu te regăsești printre categoriile menționate mai sus, poți și chiar este indicat să urmezi o cură detox cel puțin o dată pe an, mai ales dacă ai un regim alimentar dezechilibrat, nu reușești să dormi din cauza stresului și al problemelor, ai un stil de viață care te consumă energetic, iar sportul nu face parte din rutina ta zilnică.

De ce și când trebuie să urmezi un program detox?

Nutriționiștii recomandă să-ți programezi o cură detox cu sucuri în fiecare anotimp. 

Aportul de vitamine, minerale, enzime, fitonutrienți pe care reușește organismul să le asimileze în detox te vor ajuta să-ți accelerezi metabolismul, să ai un somn mai liniștit și o piele mai hidratată. De asemenea vei reuși chiar să reduci din consumul de alimente nesănătoase, să-ți restabilești nivelul de energie, iar unele persoane ne-au mărturisit că după detox au revenit cu drag în sala de sport. Un alt beneficiu pe care noi îl considerăm un “efect advers” în detoxifiere este și pierderea în greutate de care se bucură toată lumea, mai ales femeile.

Telefon

Adresă

Aleea Grivița 7, Târgoviște, Dâmbovița

Formular

Ne puteți trimite mesaje, reclamații sau sugestii pentru a îmbunătăți întreg procesul de detoxifiere, folosind formularul de contact de mai jos.